logo Noab

Bedrijfsadviesburo Eckhardt

administratieve en fiscale dienstverlening

Over Bedrijfsadviesburo Eckhardt

Het succes van iedere organisatie hangt af van de vraag of zij in staat is flexibel en doeltreffend te reageren op veranderde omstandigheden, met andere woorden het juiste beleid te voeren. Betrouwbare informatie is daarvoor een eerste vereiste.

Bedrijfsadviesburo Eckhardt is een samenwerkingsverband tussen een financiële adviespraktijk en een boekhoud- / administratiekantoor.

Als bedrijfsadviesburo zijn wij gespecialiseerd in het controleren en interpreteren van de financiële en administratieve gegevens met als doel de betrouwbaarheid ervan vast te stellen.

Als administratiekantoor verschaffen wij bedrijven en instellingen wenselijke en noodzakelijke informatie waarop zij hun beleid kunnen baseren. Daarbij kunnen zij volledig vertrouwen op onze deskundigheid in advies en ondersteuning. Niet alleen vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, maar ook vanuit onze ervaring op uiteenlopende terreinen bieden wij hun die zekerheid. Wij realiseren dit vanuit een wederzijdse vertrouwensrelatie. Voor ons betekent een vertrouwensrelatie dat wij u de zekerheid bieden dat u met de juiste deskundigen aan tafel zit. Dat u kunt rekenen op onze persoonlijke betrokkenheid bij uw zaak, ongeacht of het gaat om een eenvoudige vraag of om een complexe aangelegenheid. Wij zijn voortdurend op de hoogte van het wel en wee van uw organisatie.

Veel ondernemers zijn van mening dat zij wettelijk een accountant nodig hebben voor hun onderneming. Dit is echter een fabeltje. Bedrijfsadviesburo Eckhardt kan u dezelfde diensten als een accountant aanbieden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Besparingen van 25% op uw boekhouding en/of uw salaris administratie behoren tot de mogelijkheden. Mocht u toch een accountant nodig hebben voor bepaalde zaken, dan hebben wij een samenwerkingsverband met enkele accountants uit de regio.

Met de informatie op deze site willen wij u laten kennismaken met de veelzijdigheid van ons dienstenpakket. Wij vertrouwen erop dat u aan de hand van deze informatie een beter inzicht krijgt in wat Bedrijfsadviesburo Eckhardt voor u en uw organisatie kan betekenen.