logo Noab

Bedrijfsadviesburo Eckhardt

administratieve en fiscale dienstverlening

Online boekhouden

Bedrijfsadviesburo Eckhardt werkt met de software van MUIS om u in de gelegenheid te stellen om uw boekhouding zelf online te kunnen doen.

iMUIS Online internetboekhouden is de oplossing voor ondernemers die via het Internet de administratie willen voeren, waarbij Bedrijfsadviesburo Eckhardt rechtrstreeks mee kan kijken. Vanaf elke locatie met een internetverbinding kan de administratie worden gevoerd. Of u nu alles zelf doet of een deel van de administratie overlaat aan ons, alle financiële cijfers zijn bij iMUIS Online altijd actueel en onder andere te raadplegen via het Dashboard. Via dit fraaie Dashboard worden de cijfers in grafieken en taartdiagrammen weergegeven. Denk hierbij aan het omzet/kostenverloop, banksaldi, en de ouderdom van openstaande posten. Hiermee heeft de ondernemer een actueel inzicht in de financiële situatie van zijn of haar bedrijf.

Het product iMUIS Online Internetboekhouden is als beste getest en gecertificeerd door gerenommeerde organisaties. iMUIS Online is modulair opgebouwd, zodat u een online boekhoudpakket op maat kunt samenstellen, afgestemd op uw bedrijfssituatie. Een abonnement is al mogelijk vanaf € 25 per maand.

Klik hier voor meer informatie over MUIS Software

Bent u al klant bij ons? Klik dan hier om rechtreeks in te kunnen loggen op uw Online internetboekhouding.