logo Noab

Bedrijfsadviesburo Eckhardt

administratieve en fiscale dienstverlening

rvaringen

Wat onze klanten over ons te zeggen hebben:

"Ook tevreden over controller - interim werkzaamheden"

Ons bedrijf, BOSCH Scharnieren en Metaal, is te klein voor een full time controller. Reeds meer dan 9 jaar vervult Rini Eckhardt deze functie naar volle tevredenheid op part-time basis. We hebben daarmee de juiste kwaliteit en expertise gewaarborgd zonder te hoge kosten. Dezelfde kwaliteit, die wij in onze producten stoppen.

Daarnaast verricht team Eckhardt maandelijks de salarisverwerking voor onze 22 medewerkers en jaarlijks de bedrijfsconsolidatie. Ook voor deze werkzaamheden op afstand kunnen wij Bedrijfsadviesburo Eckhardt van harte aanbevelen.

– Godfried Kaanen, directeur BOSCH Scharnieren en Metaal


"Je merkt dat Eckhardt zelf ondernemer pur sang is"

Ik werk meer dan tien jaar samen met Bedrijfsadviesburo Eckhardt en in al die jaren hebben zij mij op allerlei financiële gebieden (zowel zakelijk als privé) voorzien van deskundig advies. Je merkt dat Eckhardt zelf ondernemer pur sang is waardoor wij makkelijk en open communiceren.

– Marcel Koot


"Perfectie, betrouwbaarheid en deskundig"

Wij zijn 13 jaar klant bij Bedrijfsadviesburo Eckhardt voor onze boekhouding en al onze vragen. Perfectie, betrouwbaarheid en deskundig advies is wat zij bieden. Donnalingerie.nl blijft dan ook aan Eckhardt verbonden. Team Eckhardt ga zo door!!

– Carla Wenting, Donna Lingerie


"Uitermate tevreden met Bedrijfsadviesburo Eckhardt"

Voor een kleine administratie heb je als ZZP'er geen behoefte aan een groot kantoor met chique naam. Wel aan een kantoor dat je ontzorgt, adviseert én de expertise in huis heeft als je bedrijf groeit. Dat heb ik als ondernemer als zeer prettig ervaren in de contacten. Ze hebben veel kennis, staan altijd klaar, en komen direct ter zake. Zij zorgen ervoor dat ik me kan richten op het ondernemen.Bovendien hebben ze een boekhoudprogramma waarmee je online je boekhouding kunt doen. Hiemee kunnen ondernemers en de accountant meekijken en zonodig verbeteringen aanbrengen. Ik ben dan ook uitermate tevreden met Bedrijfsadviesburo Eckhardt.

– Wilbert Bull, Bull Special Products


"Prijs/kwaliteit verhouding is goed in balans"

Bedrijfsadviesburo Eckhardt is al 15 jaar ons administratiekantoor, hetzelfde aantal jaren zijn wij ook zeer content met hun gedegen en flexibele werkwijze. Prijs/kwaliteit verhouding is goed in balans.

– Willem Frensen, Frensfles Groep BV