logo Noab

Bedrijfsadviesburo Eckhardt

administratieve en fiscale dienstverlening

Aangifte inkomstenbelasting

Voor de particuliere klant verzorgen wij o.a. de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting vanaf € 67,50 (exclusief btw). Is het u niet gelukt voor 1 april aangifte te doen, bent u dit vergeten of hebt u uitstel voor de aangifte inkomstenbelasting aangevraagd? Geen probleem, u kunt dit door ons alsnog laten verzorgen.

Wanneer gedurende het  jaar uw inkomen of privésituatie wijzigt, is het vaak verstandig de toeslagen en voorlopige aanslag inkomstenbelasting te wijzigen. Ook kan het zijn dat u voor het eerst in aanmerking komt voor huur-, zorg- of kinderopvangtoeslag.

Voor de aangifte inkomstenbelasting voor particulieren gelden de volgende voorwaarden:

  • u hebt geen winst uit onderneming en bent geen Directeur Groot Aandeelhouder met inkomsten uit box 2
  • u dient de gegevens aan te leveren aan de hand van onze checklijst. Mocht blijken dat gegevens niet volledig of juist zijn aangeleverd, dan leidt dit tot extra werkzaamheden en zijn wij genoodzaakt deze extra in rekening te brengen. Uiteraard brengen wij u hiervan van tevoren op de hoogte.
  • de tarieven van 67,50 en 76,70 gelden voor een zogenaamd standaard P-biltjet van het afgelopen jaar, voor andere biljetten, complexe aangiften en aangiften van oude jaren gelden tarieven in overleg.
  • bovenstaande zaken worden door ons na ontvangst van de gegevens gecontroleerd. Mocht u niet aan de voorwaarden voldoen,  dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Tarieven particulieren (exclusief BTW)

Belastingaangifte
Aangifte alleenstaand € 67,50 / Aangifte met fiscaal partner € 76,70
Voorlopige Teruggaaf
Aanvragen en/of wijzigen € 35,80 / met fiscaal partner € 40,90
Toeslagen
Aanvragen en/of wijzigen € 35,80 / met fiscaal partner € 40,90
Bezwaar – Beroep
Opstellen en indienen € 67,50 per persoon
Middelingsverzoek
Berekenen en indienen € 67,50 per persoon
Belastingadvies

 

In overleg i.v.m. diversiteit; uurtarief bedraagt € 67,50