Vindjeboekhouder Logo Zwartwit Vindjeboekhouder Logo Kleur

Bedrijfsadviesburo Eckhardt

administratieve en fiscale dienstverlening

Bereken direct eenvoudig uw kosten

Na het doorlopen van onderstaande stappen ziet u een indicatie van de kosten. Deze kostenindicatie is exclusief BTW en gebaseerd op basis van de door u opgegeven onderdelen. Een eventuele opdrachtaanvaarding wordt altijd voorafgegaan aan een persoonlijk onderhoud waarin deze onderdelen worden gecontroleerd en besproken. Wij gaan ervan uit dat u de inkoop-, verkoop-, bank- en kastransacties apart en op datum gesorteerd aanlevert.

Mocht u na ontvangst van deze offerte gebruik willen maken van onze diensten dan volgt altijd een persoonlijke afspraak. Heeft u vooraf vragen of opmerkingen dan vernemen wij dat graag. In sommige gevallen is het niet mogelijk een offerte te verstrekken op basis van de door u opgegeven zaken. In dat geval maken wij graag een offerte aan de hand van een persoonlijk gesprek.

Rechtsvorm
Vereniging van Eigenaren
Aantal woningen
Aanvullende informatie
Soort


Actuariële berekening
Aanvullende informatie
Vpb plichtig

Deponeringsplicht

Branche
Personeel

Aantal binnenkomende mutaties


Informatie over VVE

Voor de Vereniging Van Eigenaren (VVE) werken wij de financiële- en ledenadministratie bij, doen de incasso van de maandelijkse contributie, maken jaarlijks een begroting en stellen eventueel de notulen op. U besteedt in dit geval de financiële- en ledenadministratie aan ons uit. Dit bieden wij aan voor een basistarief van € 89,00 (excl. Btw) per wooneenheid per jaar. U kunt ook het gehele beheer aan ons uitbesteden. Wij verzogen dan naast de hiervoor genoemde werkzaamheden ook alle beheerswerkzaamheden zoals onder andere de begeleiding van het onderhoud en het opstellen van de meerjarenbegroting. Wij verzoeken u contact met ons op te nemen om een offerte op maat te maken. Bestaat uw VVE uit maximaal 9 woningen, dan verzoeken wij u ook contact met ons op te nemen om een gepaste offerte op maat te maken.

Aantal uitgaande mutaties


BTW
Selecteer een aangifteperiode:


Inkomstenbelasting

Om hoeveel personen gaat het?
Administratie

Zelf doen servicesBerekening van uw offerte
Zelf doen ()
Indien u er voor kiest uw eigen administratieve software te gebruiken, houdt u er dan voor een goede vergelijking rekening mee dat er in dit overzicht geen rekening is gehouden met de jaarlijkse kosten van uw eigen administratieve software.
U dient het aantal mutaties altijd op te geven, ook als u zelf de boekhouding vastlegt. Het aantal mutaties heeft namelijk ook betrekking op het controlewerk van de jaarrekening.
Uw gegevens

Om misbruik te voorkomen vragen wij u eerst uw contact-gegevens in te vullen. Hierna kunt u uw gegevens invullen voor de basisdienstverlening van uw bedrijf, waarna u direct uw besparing kunt zien. Na verzenden van uw gegevens ontvangt u binnen 24 uur per e-mail een offerte.

Bedrijfsgegevens Persoonsgegevens
Aanhef
Startdatum

Uw offerte

Hartelijk dank voor u e-mail