logo Noab

Bedrijfsadviesburo Eckhardt

administratieve en fiscale dienstverlening

Advisering en begeleiding

Het verzorgen en beheren van uw complete administratie is onze specialisatie, met daaraan gekoppeld begeleiding en advisering op de onderstaande gebieden.
Onze kennis en het persoonlijk op de hoogte zijn van uw organisatie maken een breed, afgewogen en gedegen advies mogelijk.

Fiscale aangelegenheden

De belastingwetgeving is de laatste jaren nogal in beweging. Op die veranderingen zult u willen inspelen. Daarvoor is kennis vereist van de wetten en de speelruimte die zij bieden. Bedrijfsadviesburo Eckhardt signaleert in samenwerking met een specialist fiscale problemen en geeft daarbij adviezen die zowel op korte als lange termijn bruikbaar zijn.

Financiering

Voor de start en groei van uw onderneming is geld nodig. Evenals voor geplande investeringen. Een toereikende en zorgvuldig opgebouwde financieringsstructuur en een juiste allocatie van financieringsmiddelen biedt u de mogelijkheden om het rendement te verbeteren en draagt bij aan de continuïteit van uw onderneming. Wij adviseren u en begeleiden u bij deze processen.

Managementondersteuning

Als adviseur in het midden- en kleinbedrijf kent bedrijfsadviesburo Eckhardt alle facetten van het ondernemerschap. U doet een beroep op ons als u de behoefte heeft om uw beleid te toetsen aan het oordeel van een externe deskundige, die uw situatie kent. Lees verder..