logo Noab

Bedrijfsadviesburo Eckhardt

administratieve en fiscale dienstverlening

Administratieve dienstverlening

Een betrouwbare financiële administratie is een onmisbare basis voor effectieve informatievoorziening. U kunt uw financiële administratie door ons laten verzorgen, evenals de salarisadministratie.
Tevens verzorgen wij de wettelijke verplichtingen (o.a. aangifte BTW, Loonheffingen, Inkomstenbelasting / Premie volksverzekeringen en Vennootschapsbelasting).

Bedrijfsadviesburo Eckhardt biedt de mogelijkheid de eigen administratie onder begeleiding vast te leggen op kantoor. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw boekhouding zelf online vast te kunnen leggen. Klik hier voor meer informatie. U wordt bij uw eigen administratie betrokken en kunt op de kosten besparen.

Overstapservice.

Drempel om over te stappen naar een andere boekhouder

In de regel wordt het als een drempel gezien om over te stappen naar een nieuwe boekhouder. Ondanks de onvrede over de kwaliteit, de toegevoegde waarde of de kosten van uw huidige accountant of boekhouder.

Deze vrees is begrijpelijk, maar onterecht...

Onze ervaring is juist dat een verfrissende blik op uw bedrijf en uw financiële situatie vaak voor aangename verrassingen kan leiden. Daarom hebben wij bij Bedrijfsadviesburo Eckhardt de overstapservice in het leven geroepen. Wij zullen zorg dragen voor een vlotte en gestructureerde overgang. Onze overstapservice, in combinatie met de wettelijke bepalingen/beroepsregels waar wij ons aan moeten houden, garandeert dat de voortzetting van de dienstverlening gewaarborgd is. Wij zullen uw gehele dossier opvragen, inlezen en het ons eigen maken. U heeft daar geen omkijken naar.

Onze overstapservice is geheel kosteloos