logo Noab

Bedrijfsadviesburo Eckhardt

administratieve en fiscale dienstverlening

Onze activiteiten

Hieronder een overzicht van al onze bedrijfsactiviteiten

Advisering en begeleiding

Uiteraard is accountancy in de ruimste betekenis van het woord onze specialisatie, met daaraan gekoppeld begeleiding en advisering op de onderstaande gebieden. Onze kennis en het persoonlijk op de hoogte zijn van uw organisatie maken een breed, afgewogen en gedegen advies mogelijk.
Lees verder


Managementsondersteuning

Als adviseur in het midden- en kleinbedrijf kent Bedrijfsadviesburo Eckhardt alle facetten van het ondernemerschap. U doet een beroep op ons als u de behoefte heeft om uw beleid te toetsen aan het oordeel van een externe deskundige, die uw situatie kent.
Lees verder


Begeleiding startende ondernemingen

Startende ondernemers krijgen in korte tijd met sterk uiteenlopende vragen en problemen te maken. Bedrijfsadviesburo Eckhardt staat u met raad en daad terzijde om de startfase succesvol te laten verlopen.
Lees verder


Administratieve dienstverlening

Een betrouwbare financiële administratie is een onmisbare basis voor effectieve informatievoorziening. U kunt uw financiĆ«le administratie door ons laten verzorgen, evenals de salarisadministratie.
Lees verder


Interim werkzaamheden

Wanneer ondernemingen snel groeien ontstaat vaak behoefte aan een hoger kennisniveau op het gebied van Financiële Administratie. De onderneming is op dat moment vaak nog te klein om full-time iemand in dienst te nemen.
Lees verder